5 Redenen om ook in 2017 te profiteren van de diensten van VHF Taxi

Home / Nieuws / 5 Redenen om ook in 2017 te profiteren van de diensten van VHF Taxi

Wij wensen u de allerbeste wensen voor 2017! De nacht van Oud op Nieuw was een drukke nacht voor ons maar tussendoor was er voldoende tijd om nieuwe beloftes voor het jaar te maken.

  1. Wij blijven er naar streven om ook dit jaar comfort en betrouwbaarheid het uitgangspunt te laten zijn van onze taxi-dienst.
  2. Wij zullen ook dit jaar onze service en dienstverlening verder uitbreiden. De handige App om een taxi van VHF Taxi te boeken is slechts een eerste stap, net als de mogelijkheid om onze chauffeurs uw maaltijd te laten bezorgen.
  3. Wij blijven investeren in ons wagenpark en onze chauffeurs om de kwaliteit van onze dienstverlening naar onze klanten toe te vergroten terwijl onze deelname aan het verkeer minder belastend is.
  4. In 2017 zullen we wederom de lat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en betaalbaarheid een stukje hoger leggen voor de industrie.
  5. Wij zullen doorgaan met het verhogen en verbeteren van de mobiliteit in Vlaanderen en daarbuiten.

Wij nodigen u van harte uit om van tijd tot tijd te komen controleren of wij nog altijd voldoen aan onze beloftes voor het nieuwe jaar.

Comments(0)

Leave a Comment