Ben jij klaar voor Tomorrowland?

Home / Nieuws / Ben jij klaar voor Tomorrowland?

In de weekenden van 20 t/m 22 juli en 27 t/m 29 juli is het weer tijd voor een van de mooiste festivals van België… Tommorowland! In totaal zes dagen lang genieten van onder meer ‘s-werelds beste DJ’s als Carl Cox, Yellowclaw, Armin van Buuren, Lost Frequenties, David Guetta, Martin Garrix, eigenlijk veel te veel om op te noemen, ze zijn er allemaal bij! Met vuurwerk en de meest fantastische lichtshows en dat in in een geweldige omgeving. Theme dit jaar is “The Story of Planaxis”, en dat beloofd net als de voorgaande jaren weer iets heel moois te worden.
Buiten de shows en optreden is er nog zoveel meer te beleven; zo is er een Dream Village met een marketplace met verschillende shops, food stands, waaronder zelfs een Fresh Bakery. En er zijn diverse accommodaties om te verblijven, van basic en luxe tenten tot schitterende villa’s met eigen jacuzzi.

Het motto van Tomorrowland is Live Today, Love Tommorow & Unite Forever. Geniet vandaag en heb morgen lief, respecteer elkaar en onze moeder aarde. Iets waar wij het helemaal in kunnen vinden en waar ook onze bedrijfsfilosofie op gebouwd is. Elkaar respecteren, dat moet ook wel met zo’n sociaal “beroep” als taxibedrijf en taxichauffeur. En met onze drie volledig elektrische Tesla’s proberen we zeker ons steentje bij te dragen als het gaat om een mooier, schoner en vooral betere leefomgeving.

Het is een feest met zoveel flair en klasse, waarom zal je dan niet geheel in stijl laten vervoeren? Geen last van drukte en parkeerstress en geen rekening moeten houden met een (extra) glas champagne of een heelijk ander drankje.
Boek daarom nu een van onze geweldige taxi’s, waaronder de drie Tesla’s. Of kies voor onze zeer exclusieve Mercedes S-Klasse Limousine, een merk waarbij duurzaamheid ook zeer hoog in het vaandel staat.

Reserveer jouw taxi telefonisch, per e-mail of met onze gemakkelijke Taxi app.

Comments(0)

Leave a Comment