Bestel een VHF Taxi voor wat Valentijnsactie

Home / Nieuws / Bestel een VHF Taxi voor wat Valentijnsactie

Volgende week dinsdag is het Valentijnsdag. Dat is het uitgelezen moment om uw geliefde eens te verrassen en te verwennen. Ga lekker uit eten of naar de film. Laat u vervoeren met een groene taxi van VHF Taxi. Dan kunt u ongehinderd van Valentijnsdag genieten.

14 Februari is al jarenlang de dag bij uitstek waarop geliefden elkaar eens extra verwennen en laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Wat is er dan fijner om optimaal van de dag te kunnen genieten zonder in te hoeven zitten over het zoeken naar een parkeerplek of het alcoholpercentage van een feestelijke versnapering? De chauffeurs van VHF Taxi houden er van om iedereen snel en comfortabel weg te brengen of op te halen.

De groene taxi’s van VHF Taxi staan dag en nacht paraat en kunnen, indien dat moet, met een klik op de knop van de mobiel worden besteld. De handige app van VHF Taxi geeft ons direct door waar u staat.

Door een taxi te nemen op Valentijnsdag kunt u de hele dag aan elkaar besteden in plaats van te focussen op de weg, medeweggebruikers of het vinden van de laatste parkeerplek.

Haal het maximale uit deze speciale dag en bestel een groene taxi van VHF Taxi.

Comments(0)

Leave a Comment