Carnaval komt er weer aan!

Home / Nieuws / Carnaval komt er weer aan!

Het is weer februari en dat betekent dat er weer veel te doen is rond Carnaval! Leuke optochten, gezellige feesten en een lekker hapje en drankje. In de provincie Antwerpen zijn er in februari en maart alleen al 27 carnavalstoeten en dat staat weer garant voor plezier, mooie verkleedpartijen, wijn en bier.

De chauffeurs van VHF Taxi vinden het zelf ook altijd een hele gezellige tijd. Mensen zijn uitbundig en in een vrolijke stemming. “Mensen zijn in de carnavalstijd vaak iets openhartiger en dat levert altijd mooie gesprekken op” aldus een Taxichauffeur van VHF Taxi. “Het is goed dat de mensen zich af en toe kunnen laten gaan, het leven is soms al serieus genoeg…”

De chauffeurs van VHF Taxi blijven uiteraard zelf wel serieus en geconcentreerd. De feestvierders veilig op hun plaats van bestemming brengen, dat is ons grootste doel en dat bewijzen we ieder jaar weer opnieuw. En met onze wit-groene taxi’s vallen we altijd en overal op, dus in welke toestand de carnavalsvierders ook zijn, de weg naar onze taxi’s vinden ze gelukkig altijd.

Wilt u zeker zijn van een onze taxi’s dan is het raadzaam om alvast te reserveren. Wilt u liever bekijken welke verrassingen er tijdens de carnavalsdagen op uw pad komen? Wij zetten tijdens de carnavalsdagen altijd extra mankracht in!

Comments(0)

Leave a Comment