De groene taxi’s van VHF Taxi staan paraat

Home / Nieuws / De groene taxi’s van VHF Taxi staan paraat

De weersvoorspellingen voor vandaag zijn gunstig. Maar mocht u toch worden overvallen, of zich realiseren dat u meer heeft gekocht dan was gepland, dan kunt u rustig de groene taxi van VHF Taxi bellen.

Volgens het Koninklijk Meteorologisch Instituut zal het vandaag 16 graden worden, is het overal zonnig en is er nauwelijks kans op neerslag. Na enkele dagen slecht weer is de verleiding dan groot om er even op uit te trekken. Het is te begrijpen dat u een stevige wandeling verkiest boven opnieuw de auto te pakken.

Mocht onverhoopt blijken dat zo’n wandeling wat lastiger uitpakt dan verwacht, dan kunt u vertrouwen op een groene taxi van VHF Taxi. Die staan paraat. Dankzij onze handige app weten wij u snel te vinden maar onze medewerkers op de telefooncentrale zijn ook speciaal getraind om bellende klanten snel te kunnen helpen.

Rond deze tijd van het jaar kan het weer snel omslaan. Ook kunnen veel mensen zich verkijken op hun eigen conditie. Die hebben de afgelopen maanden niet genoeg bewogen en betalen daar nu de tol voor. Vaak merkt men dat pas erg laat. Wanneer ze een groene taxi van VHF Taxi bellen dan brengen wij ze snel weer thuis. De groene taxi’s van VHF Taxi staan paraat

Comments(0)

Leave a Comment