De nieuwe app van VHF Taxi

Home / Nieuws / De nieuwe app van VHF Taxi

Vindt u het ook zo lastig wanneer u niet weet hoe laat de bestelde taxi arriveert? Of dat u ‘s avonds laat een taxi belt maar niet exact weet waar u bent? De nieuwe app van VHF Taxi biedt een oplossing voor deze, en andere problemen.

Gemiddeld heeft iedereen in België tenminste één smartphone maar cijfers laten zien dat die dekkingsgraad bijna twee is. Vandaar dat VHF Taxi het bestellen van onze groen witte taxi’s zo eenvoudig mogelijk wil maken.

De nieuwe taxi app van VHF Taxi helpt daarbij. Wanneer men die heeft gedownload dan is een taxi van VHF Taxi zo besteld. U opent de app en vult de gegevens in van uw bestemming. U boeking wordt onmiddellijk bevestigd. Op de overzichtelijke kaart kunt u precies zien waar onze groene taxi zich bevindt. Zo kunt u een inschatting maken van wanneer deze zal arriveren terwijl u tijdens de rit exact kunt bijhouden welke route wordt gereden.

De handige taxi app van VHF Taxi is helemaal gratis. Ze is beschikbaar voor Android en Apple techniek. Ga naar onze nieuwe website en download de app. Zo heeft u altijd uw transport onder de knop.

Comments(0)

Leave a Comment