De vijf mooiste valentijnsritten van 2017

Home / Nieuws / De vijf mooiste valentijnsritten van 2017

Valentijnsdag 2017 had voor de chauffeurs van VHF Taxi een aantal mooie ritten. Wij zetten de vijf mooiste taxiritten voor Valentijnsdag 2017 op rij.

  1. Een zakenman opgepikt bij het station van Brussel en deze, via een korte tussenstop bij het winkelcentrum, tijdig en bepakt naar huis gebracht. Zo kon hij toch Valentijnsdag met zijn gezin vieren.
  2. Een jong koppel vanuit Brasschaat naar Parijs gebracht. Die zullen hun Valentijnsnacht in stijl doorbrengen. Komende zondag mogen wij ze weer ophalen.
  3. Een Pizza van Mario’s Pizza in Brasschaat weggebracht naar een teleurgestelde Valentijnsdagvierder in Brassschaat. Zijn date was, jammer genoeg, niet komen opdagen. Hopelijk zien we volgend jaar wat anders.
  4. Een koppel vanaf de Markt in Antwerpen naar huis gebracht in Brasschaat. Zij hadden de gezelligheid er al duidelijk vroeg in zitten. Tegen de tijd dat ze in Brasschaat aankwamen lagen ze op de achterbank te slapen. Gearmd in elkaar.
  5. De spoedrit vanuit Brasschaat naar het AZ Monica in Antwerpen zodat een echtpaar aanwezig kon zijn bij de geboorte van hun eerste kleinkind. Wat kun je jezelf nog beter wensen?

De groene taxi’s van De vijf mooiste valentijnsritten van 2017

VHF Taxi staan altijd voor u klaar. Ongeacht het weer of de gelegenheid: u kunt op ons vertrouwen.

Comments(0)

Leave a Comment