Een nieuwe website voor VHF Taxi

Home / Nieuws / Een nieuwe website voor VHF Taxi

Behalve de groen witte taxi’s van VHF Taxi heeft ook de website van VHF Taxi een nieuw jasje gekregen. Onze nieuwe website is overzichtelijker en bevat meer informatie over alle diensten die VHF Taxi biedt.

De groen witte taxi’s van VHF Taxi kunnen worden ingezet voor elke vorm van transport. Of u nu van huis naar kantoor wilt worden gebracht, groepsvervoer nodig heeft of afgezet moet worden op het vliegveld: de groene taxi’s van VHF Taxi staan voor u klaar. Ook kunt u een taxi boeken voor het ophalen of wegbrengen van pakketten en onze taxi’s zijn inzetbaar voor het bezorgen van maaltijden.
VHF Taxi biedt dus alle vormen van transport.

Dankzij de handige app kunt u snel een taxi boeken en weet u precies waar deze zich bevindt.

De groen witte taxi’s van VHF Taxi zijn ruim en comfortabel. De motor wordt aangedreven door samengeperst gas. Dat is beter voor het milieu en biedt meer bagage-ruimte in de kofferbak. Wanneer u een taxi van VHF Taxi boekt dan kunt u een extra koffer meenemen.

Al onze taxi’s zijn voorzien van de modernste communicatie en navigatie-middelen. Zo kunnen we altijd en overal onze bestemming snel vinden. Dat is handig wanneer wij klanten vervoeren maar ook wanneer wij pakketten of maaltijden snel moeten wegbrengen.

Comments(0)

Leave a Comment