Alle elementen van het tarief worden aangegeven door de taxameter. De kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming. Wist u dat een taxirit met VHF net zoveel kost als een normale taxi bij een ander taxibedrijf. Je krijgt dus gratis onze topservice en comfortabele voertuigen. Luchthaventarieven op aanvraag.

Tarief A – inclusief 6% BTW    Euro
Vertrekgeld 2,95
Prijs per kilometer – dag (tussen 06u en 22u) 2,10
Prijs per kilometer – nacht (tussen 22u en 06u) 2,30
Wachtgeld per uur 35,00
Nachttoeslag (tussen 22u en 6u) 2,50
Service fee 2,75

Een mooie trouwauto maakt uw dag af!

Het plannen van je trouwdag kan zowel inspirerend als zenuwslopend zijn. Er zijn zoveel dingen die je moet regelen en organiseren. Eén van de zaken die tijdig geregeld moet worden, is de keuze van een trouwauto.

Een bijzondere dag verdient een bijzondere auto! Op je trouwdag wil je op een nette manier vervoerd worden. En meer dan dat: het moet er prachtig uit zien! Bij ons heeft u keuze uit verschillende voertuigen, perfect voor het bruidspaar is bijvoorbeeld een superluxe limousine, onze nieuwe Mercedes S-Klasse en wellicht gevolgd door onze chique wit-groene taxi’s. Helemaal in stijl! Voor grote groepen of shuttle service naar uw feestlocatie kan u beroep doen op onze luxe minibussen.

Kom veilig thuis na een nachtje stappen met VHF taxi. Hierbij alvast enkele tips:

Vergeet de zorgen voor een parkeerplek. Nooit meer een plek reserveren en de hoofdprijs betalen om de wagen één of meerdere weken op de luchthaven te laten staan. Met het luchthavenvervoer van VHF taxi begint de vakantie al voor UW deur. Veel bagage? Geen probleem.

Onze wit-groene taxi’s hebben een ruime koffer en ze zorgen voor een unieke ervaring en een goed begin van uw vakantie. Vertrekt u op reis in een groep of heeft u zeer veel bagage? Met onze minibussen kunnen we tot 8 personen per bus met bagage zonder problemen naar de luchthaven brengen. Wil je ook vervoer terug naar huis na de vakantie? Ook dat is mogelijk. Wij staan klaar op de luchthaven om jullie terug naar huis te brengen. Met onze wit-groene taxi, of met onze minibussen. Zonder zorgen op vakantie vertrekken, wie wil dat nu niet !

Lange rit? Speciale gelegenheid? Maak gebruik van onze luxe limo-service voor onder andere:

 • luchthavenvervoer
 • business-trip
 • shuttlediensten
 • bruiloften
 • restaurantbezoek
 • cinemabezoek

Om een optimale service te kunnen bieden vragen wij vooraf te reserveren voor deze dienst. Keuze uit verschillende voertuigen naargelang uw voorkeur. Wij wensen u een aangename rit!

Mercedes S-klasse

De S-Klasse van Mercedes-Benz is van oudsher het stijlicoon van de topklasse. Het design is ongeëvenaard en combineert luxe, elegantie en verhevenheid in hun zuiverste vorm De ideale wagen om u van punt A naar punt B te vervoeren in stijl en luxe. VHF taxi & zakenvervoer biedt u de lange full-option versie van de Mercedes S aan. Zo beschikt u over:

 • Extra beenruimte / verlengde versie
 • Electr. verstelbare lederen zetels (zowel vooraan als achteraan)
 • Electr. bediende ruiten incl. electr. bediende zonnegordijntjes achteraan
 • Lederen interieur (voorzien van zetelverwarming en zetelkoeling)
 • Massagefunctie voor alle zitplaatsen
 • Sfeerverlichting
 • Individueel entertainment package achteraan
 • Airconditioning (4 zones,2 vooraan en 2 achteraan) met parfumverdeler
 • Exclusief Burmester audiosysteem
 • CD / DVD / USB , …
 • Panoramisch dak (volledig electrisch afdekbaar)
 • Alle mogelijke veiligheidsfuncties zoals achteruitrijcamera, adaptieve cruise control, vermoeidheidsdetectie, verkeersbordherkenning, lane assist met stuurcorrectie, grootlichtassistent, hill assist, night vision, dodehoekassistent , …
 • Etc…

55,00 euro / uur excl. 6% btw. Minimum afname is 3 uur.

Al onze wagens zijn uitgerust met een betaalterminal en aanvaarden volgende betaalkaarten:

Op voorhand reserveren kan op het telefoonnummer 03 646 53 42 of online via “boek een taxi

VHF taxi geeft prioriteit aan reserveringen, en doet al het mogelijke om uw taxi zo stipt mogelijk te sturen. Zowel ’s morgens als ’s namiddags hebben wij af te rekenen met moeilijk tot zeer moeilijk verkeer tijdens de spitsuren.

Wij vragen U vriendelijk dat U een taxi die enkele minuten te vroeg is niet laat wachten.

Voorwerpen die U verliest in de taxi worden door de chauffeur na het einde van zijn dienst afgegeven op onze taxicentrale.

Mocht de chauffeur niets opgemerkt hebben, dan is er nog steeds de onderhoudsploeg die de wagens dagelijks reinigt.

Reageer zo snel mogelijk. 

Indien U ons een correct vertrekadres geeft, vinden wij de chauffeur die U vervoerd heeft snel terug. Verloren voorwerpen kunnen op de taxicentrale afgehaald worden na afspraak : 03 646 53 42

Wij brengen ze met plezier bij U aan huis, maar dan dient U wel de taxirit te betalen.

Het Vlaams decreet van 20 april 2001 en het besluit van de Vlaamse regering van 18 juli 2003 regelen de wetgeving waaraan de taxibedrijven en hun chauffeurs moeten voldoen. Een aantal bepalingen zijn voor U belangrijk om weten:

De chauffeur is verplicht om U een vervoersbewijs te geven met de gegevens van de rit en de prijs, vraag er naar voor u uitstapt.

De eigen veiligheid van de chauffeur is zeer belangrijk, de wetgever heeft daarom ook een aantal mogelijkheden voorzien opdat de chauffeur zich zou kunnen beveiligen:

Artikel 38 (BVR 18.07.2003)

De bestuurder mag:

 • weigeren iemand mee te nemen die naar een verre of afgelegen plaats wil worden gebracht, tenzij zijn identiteit kan worden vastgesteld, zonodig door interventie van de politie.
 • Een voorschot eisen voor lange ritten
 • Klanten weigeren die de openbare orde verstoren, de veiligheid in gevaar brengen, de goede zeden in het gedrang brengenen die het taxivoertuig niet respecteren .

Art. 18 . Het is verboden

1. te roken in het voertuig;

2. in het voertuig te stappen als het reglementair aantal plaatsen bezet is

3. zonder toestemming van de chauffeur in te stappen met honden of andere dieren die

    niet op de schoot kunnen gehouden worden, uitgezonderd met geleidehonden voor

    blinden

4. gevaarlijke voorwerpen of collies die, wegens hun omvang, aard of geur kunnen

    kwetsen, bevuilen, hinderen of ongemak veroorzaken in het voertuig te plaatsen

5. in te stappen in staat van klaarblijkelijke onzindelijkheid of aangetast door een

    besmettelijke ziekte

6. zich uit het voertuig te buigen of de deuren te openen tijdens het rijden

7. het voertuig te bevuilen of te beschadigen

8. om het even welk voorwerp uit het voertuig te werpen

De chauffeur is verplicht de snelste weg te nemen, dit is niet noodzakelijk de korste, tenzij de klant dit anders wenst.

Voor de volledige taxiwetgeving verwijzen wij graag naar www.aptu.be

Onze taxicentrale is uitgerust met een zeer gesofisticeerd en uiterst efficiënt computersysteem. Indien U tot één van onze vaste klanten behoort is uw naam voldoende om uw volledige gegevens op te roepen. Anders geeft u best eerst straat en nummer en dan uw naam.

De computer zoekt onmiddellijk de taxi die U het snelst kan bedienen, en nog voor u de kans krijgt de hoorn in te leggen deelt de dispatcher U de berekende wachttijd mee.

Tijdens de spitsuren, ’s morgens tussen 7 en 9 en ’s namiddags tussen 16 en 19u, wanneer geen wagens onmiddellijk beschikbaar zijn, speelt de ervaring van de dispatcher een belangrijke rol. Hij zal U dan een geschatte wachttijd meedelen.  Hou er rekening mee dat de taxi vroeger kan aankomen.

Wanneer de dispatcher een half uur wachttijd vraagt, zou het best kunnen dat de taxi toch tussen 5 en 15 minuten aankomt.

Alle taxi’s zijn uitgerust met GPS.

Het computersysteem kent ten allen tijde de exacte positie van de voertuigen.  Deze gegevens worden gebruikt om U steeds het dichtstbijzijnde voertuig te sturen. GPS is ook een wezenlijk deel van de beveiliging van de taxichauffeurs, die voor ons van zeer groot belang is.

Een chauffeur in nood kan onmiddellijk gelokaliseerd worden zodat de nodige maatregelen kunnen getroffen worden.