Ga je carnavallen? Laat het niet verknallen. Boek een taxi van VHF Taxi

Home / Nieuws / Ga je carnavallen? Laat het niet verknallen. Boek een taxi van VHF Taxi

Nog even en dan barst carnaval 2017 los. Tegenwoordig is carnaval bovenal een feest van uitbundigheid en plezier. Een goed glas bier of wijn hoort daar bij. Maar als je gaat carnavallen, laat het dan niet verknallen. Boek een taxi van VHF Taxi. Dan kom je veilig thuis.

Op vrijdag barst het feest definitief los en zal voor  de dagen daarna alles tot stilstand komen om ruimte te bieden aan ontspanning en feest. Behalve voor de chauffeurs van VHF Taxi. Die blijven bloedserieus. Zij weten hoe belangrijk het is dat alle feestvierders veilig en wel thuiskomen, al is het alleen maar zodat ze de volgende dag verder kunnen feesten.

De chauffeurs van VHF Taxi vinden dat niet erg. Ook voor hen is het feest. Vele carnavalsgezelschappen en groepen laten zich al jaren rijden in de opvallende taxi’s van VHF Taxi. Ook dit jaar hebben ze hun voertuigen en chauffeurs al vroegtijdig geboekt. Zij laten zich niet verrassen. Desondanks kan VHF Taxi ook de feestvierder bijstaan die nog niet heeft geboekt. Zij hebben vanaf dit jaar één extra voordeel: ze zullen, ongeacht hun toestand, de groene taxi’s van VHF Taxi altijd kunnen herkennen.

Comments(0)

Leave a Comment