Ga jij ook naar het Bollekesfeest?

Home / Nieuws / Ga jij ook naar het Bollekesfeest?

In het weekend van 17, 18 en 19 augustus kun je in Antwerpen weer genieten van het Bollekesfeest 2018. Het feest waar beroemde bier van brouwerij De Koninck centraal staat.
Het is alweer de 12 editie van dit leuke festijn en het beloofd weer een uniek weekend te worden.

In verschillende delen van ‘t Stad zijn er leuke activiteiten, optredens en andere festiviteiten gepland. Op de Grote Markt zijn er optredens van Entertainers en DJ’s waaronder de Soul Shakers en Coco Jr. XL en 24 Yearz Discobar Galaxie en is er het zomeraperitief in samenwerking met Brouwerij de Koninck. Op het Steenplein aan de Schelde zijn er allerlei leuke bands en artiesten, een Playfountain voor de kinderen en is er een vis- en schaaldierenmarkt. Op de Groenplaats kun je terecht voor verschillende heerlijke streekproducten en is er een Radio Tour en op het Sint-Andries is er een heuse Stadsquiz. En maak je graag een wandeling langs de oude kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen dan is een Ruienwandeling vanaf de Suikerrui echt iets voor jou. Ook is er een boottocht door de haven, super interessant voor degene die willen weten wat er allemaal in de haven van Antwerpen afspeelt.

Aangezien het “Bolleke” en heel veel lekkere andere drankjes centraal staan op het Bollekesfeest is het verstandig om een je tijdens deze dagen te laten vervoeren. VHF Taxi staat dan ook tijdens het gehele weekend klaar om jou, je familie en vrienden weer veilig thuis te brengen.

Je kunt ook nu alvast jouw taxirit reserveren. Dat kan telefonisch, per e-mail of met onze handige taxi-app.

En wil je meer informatie over het programma van het Bollekesfeest 2018, ga dan naar de website: https://www.visitantwerpen.be/nl/bollekesfeest-2018

 

Comments(0)

Leave a Comment