Het gemak van reizen zonder cash

Home / Nieuws / Het gemak van reizen zonder cash

Niets is vervelender dan zich realiseren dat men onvoldoende cash heeft om af te rekenen op plekken waar electronisch betalen niet mogelijk is. VHF Taxi weet daar alles van. Vandaar dat onze klanten voortaan ook via de VHF Taxi kaart kunnen afrekenen. Vanaf nu ervaren onze vaste klanten het gemak van reizen zonder cash.

De groene taxi’s van VHF Taxi zijn altijd en voor iedereen toegankelijk. Uit oogpunt van de veiligheid voor zowel onze chauffeurs als de passagiers proberen wij echter zo min mogelijk cash in onze taxi’s te hebben.

Daarom introduceert VHF Taxi drie nieuwe betaalmogelijkheden.

De VHF Taxi kaart is verkrijgbaar in een pre-paid versie waar vooraf een bedrag op moet worden gecrediteerd; een kaart die onbeperkt bruikbaar is en waarbij de passagiers aan het einde van de maand een overzichtelijke factuur ontvangen; en een versie die eenmalig kan worden gebruikt. Deze laatste optie is ideaal als afscheidsgeschenk voor aanwezigen op feesten en partijen.

VHF Taxi tilt het gemak van reizen zonder cash naar een geheel nieuw niveau. Passagiers die comfort, snelheid en eenvoud verkiezen doen er verstandig aan zich te laten rijden door de groene taxi’s van VHF Taxi. Bestel de nieuwe VHF Taxi-kaart en ervaar het gemak van reizen zonder cash.

Comments(0)

Leave a Comment