In de war vanwege zomertijd

Home / Nieuws / In de war vanwege zomertijd

Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan. Bij VHF Taxi waren we ons daar van bewust maar het lijkt erop dat niet iedereen dat wist. Verschillende klanten waren in de war vanwege zomertijd.

De wit-groene taxi’s van VHF Taxi worden soms maanden, weken of dagen van tevoren geboekt. Dan staat men niet altijd stil bij het juiste tijdstip of vergeet men wel eens de wekker te zetten. Zo ik dit afgelopen weekend. Eén van onze chauffeurs werd geacht een stelletje op te halen van een feestjes. Eenmaal aangekomen op het afgesproken tijdstip, werd hij beteutert aangekeken. Het was voor hen te vroeg, hoewel ze vergeten waren de horloge een uur vooruit te zetten.

Op zondagochtend zagen we het andere effect. Toen werd de centrale al vroeg gebeld omdat de bestelde chauffeur van VHF Taxi ‘niet was verschenen’. De beller bleek vergeten te zijn z’n wekker een uur vooruit te zetten. Daardoor zat de klant een uur eerder dan gedacht klaar voor de taxi van VHF Taxi.

Zulke dingen kunnen gebeuren. Om problemen echter te voorkomen wijzen we iedereen er op dat op 29 oktober de klok één uur terug worden gezet. Noteer die datum in de agenda zodat u weet hoelaat u wilt dat de wit-groene taxi van VHF Taxi zal verschijnen.

Comments(0)

Leave a Comment