Laat eenvoudig uw eten bezorgen

Home / Nieuws / Laat eenvoudig uw eten bezorgen

Nu de lente aanbreekt lijkt het er op dat men liever buiten de tijd doorbrengt, dan in de keuken. De afgelopen dagen waren de groene taxi’s van VHF Taxi vooral bezig met het bezorgen van maaltijden. Laat eenvoudig uw eten bezorgen zodat u heerlijk van het mooie weer kunt blijven genieten.

De wit-groene taxi’s van VHF Taxi vervoeren alles dat belangrijk is. Natuurlijk staan onze passagiers voorop. Een groeiend aantal ondernemers maakt echter eveneens gebruik van onze opvallende voertuigen. De wit-groene taxi’s van VHF Taxi kunnen namelijk ook worden ingezet voor het bezorgen van maaltijden of pakketten. Wij behandelen die even zorgvuldig als dat wij doen met onze passagiers.

Dat Vlaanderen vertrouwen heeft in onze aanvullende service van VHF Taxi, bleek afgelopen weekend maar weer eens. Behalve dat we tientallen mensen veilig hebben opgehaald en afgezet, noteerde we ook een toename in het bezorgen van maaltijden. Voor ons is dat begrijpelijk nu de temperaturen toenemen. In plaats van lange tijd in de keuken te spenderen kozen veel mensen er blijkbaar voor om heerlijk van de voorjaarszon te genieten. Bent u de nodige voorjaarsvitamine’s tekort geschoten? Denk komend weekend dan goed na en laat eenvoudig uw eten bezorgen. De chauffeurs van VHF Taxi komen overal!

Comments(0)

Leave a Comment