Het genieten begint al… bij de voordeur.

 

U kent dat vast wel; u gaat met het vliegtuig op een zakelijke reis of juist naar een leuke vakantiebestemming. Voordat u eenmaal op de luchthaven bent heeft u te maken met diverse stressfactoren. Het is druk onderweg en staat weer eens vast in de file. Eenmaal op de luchthaven is het weer een heel gezoek om een goede parkeerplaats te vinden, dan door de vele hallen en eindelijk bereikt u de incheckbalie van uw vlucht. Dat kan en stuk aangenamer… Met VHF Taxi!

Altijd de rit die je wilt:

Personen vervoer
Bezorging
Eten bezorgen

Comfortabel vervoer

Wij halen u thuis of bij het bedrijf op in één van onze comfortabele taxi’s of limousines, u kunt zich volledig ontspannen. We zetten u bij de ingang van de luchthaven af, dus ook geen lange tochten door de vele hallen van de luchthaven. Uiteraard  halen wij u ook weer op als u terugkomt van uw reis, net zo relaxed als de heenreis.

Moderne techniek

We nemen altijd de korte of snelste weg naar de luchthaven, doordat onze taxi’s zijn uitgevoerd met de modernste navigatie- en communicatie apparatuur. Onze chauffeurs weten dus altijd hoe ze u op de beste manier op de plaats van bestemming kunnen brengen.

Individueel of (kleine) groepen

We beschikken over een zeer gevarieerd wagenpark, dus bieden altijd de juiste vervoersoplossing. Of u nu individueel op reis gaat of met een (kleine) groep, voor korte of voor lange ritten.

Vervoer 2.0

En dankzij onze uitgebreide taxi app kunt u heel gemakkelijk onze taxi’s bestellen en reserveren. U weet altijd waar de taxi zich bevindt en waar u dus aan toe bent. Dat is vervoer 2.0!

Taxi
service

Laat ons weten waar je bent en waar je naar wilt

Bezorgen

Wil je dat wij wat voor je ophalen of wegbrengen? Een pakketje? Voor particulier en zakelijk.

Eten
bezorgen

Eet smakelijk, we komen je eten bezorgen

Adverteren

1,8 personen per rit
12,5 minuten duur rit
900 pasagiers / maand / taxi
10.000 km rijdt een taxi per maand

Innovatief

  • Efficiënte mobiele app 
  • Mobiel betalen 
  • Free Wi-Fi 
  • Tablets in elke taxi

Altijd en overal vervoer bestellen

De beste manier om je

bestemming te bereiken

Waarom VHF Taxi Brasschaat?

De beste manier om je

bestemming te bereiken