Milieu-zone Antwerpen wel bereikbaar voor VHF Taxi

Home / Nieuws / Milieu-zone Antwerpen wel bereikbaar voor VHF Taxi

De groene taxi’s van VHF Taxi ondervinden geen hinder van de milieu-zone die de gemeente Antwerpen onlangs heeft ingesteld. Omdat de groene taxi’s van VHF Taxi worden aangedreven door gas vallen ze binnen de strenge milieu-eisen van de gemeente. De groene taxi’s van VHF Taxi mogen dus overal komen.

De instelling van een milieu-zone is een poging van de gemeente Antwerpen om vervuilende auto’s uit de (binnen)stad te weren. De auto’s produceren teveel fijnstof wat slecht is voor de gezondheid en het milieu. Juist in een stedelijke omgeving zoals Antwerpen kan fijnstof veel overlast veroorzaken.

De gemeente heeft nu dus besloten een extra heffing te rekenen op auto’s waarvan de motor teveel fijnstof produceert. De taxi’s van VHF Taxi hebben van deze maatregel geen last. Onze auto’s voldoen aan de strengste milieunormen en zijn speciaal geselecteerd om de overlast voor de omgeving te verminderen. Omdat ze op compressed gas rijden stoten ze ook minder fijnstof uit dan gemiddelde auto’s. Vandaar dat ze ruim binnen de nieuwe regels vallen. Het is dus VHF Taxi toegestaan om overal in Antwerpen te rijden. Is dat even makkelijk!

Wilt u naar Antwerpen toe? Bestel een groene taxi van VHF Taxi. Die komt overal!

Comments(0)

Leave a Comment