Neem géén risico: laat u rijden door VHF Taxi

Home / Nieuws / Neem géén risico: laat u rijden door VHF Taxi

De winter heeft in alle hevigheid toegeslagen. Het levert mooie plaatjes op maar tevens ook gevaarlijke verkeersomstandigheden. Wie niet absoluut de weg op moet wordt afgeraden zich buiten te begeven. Mensen die toch een boodschap moeten doen of een bezoek willen afleggen raden wij aan de taxi te nemen.

IJzel en sneeuw zijn gevaarlijke fenomenen die zelfs de kortste autoritjes in een drama kunnen doen veranderen. Automobilisten die niet dag en nacht bezig zijn met het rijden in gevaarlijke weersomstandigheden kunnen zich zomaar laten verrassen.

Het vergt kennis en ervaring om de hindernissen van het weer veilig te kunnen nemen. De chauffeurs van VHF Taxi zijn allemaal getraind in het rijden onder lastige verkeersomstandigheden. Zo weten zij waar ze op moeten letten om in te schatten of een weg goed berijdbaar is. Ook weten ze welke zaken ze beter kunnen vermijden om risico’s te minimaliseren.

De chauffeurs van VHF Taxi weten ook dat ze kunnen vertrouwen op hun voertuig. Al onze auto’s worden tijdig voorzien van zogenaamde winterbanden. Onze nieuwste taxi’s zijn zelfs voorzien van speciale sensoren die de chauffeur extra informatie geven bij gladde omstandigheden van de weg. Dat is een extra hulp om onze passagiers veilig te vervoeren. U kunt onze nieuwste modellen herkennen aan de groene kleur van onze taxi’s.

Moet u op pad: neem géén risico maar bel of app voor een taxi van VHF Taxi.

Comments(0)

Leave a Comment