Opmerkelijke carnvalsritten van VHF Taxi

Home / Nieuws / Opmerkelijke carnvalsritten van VHF Taxi

Tijdens carnaval maak je de gekste dingen mee. Zo ook de chauffeurs van VHF Taxi. Zij hebben de afgelopen dagen een aantal bijzondere ritten meegemaakt. Wij zetten er even vijf op een rij.

  1. Een Chinese zakenman die op bezoek was bij een relatie besloot nader kennis te willen maken met het fenomeen ‘carnaval’. Wij hebben hem vrijdagmiddag met spoed naar Schrauwen Feestartikelen gebracht zodat hij zich een carnavalskostuum kon laten aanmeten.
  2. Leden van de Kapelese carnavalsvereniging De Plakijzers tijdens hun rondgang langs diverse café’s en carnavalsverenigingen in de omgeving. Elk jaar mogen wij ze weer rondrijden.
  3. Een groep vrienden uit Brasschaat die besloten hadden om carnaval in Antwerpen te gaan vieren. Zij namen het zekere voor het onzekere.
  4. Een echtpaar dat bewust niets had gedronken maar toch hun auto niet meer konden vinden in Antwerpen. Hun oplossing? Een taxi naar een kroeg op loopafstand van huis zodat ze daar nog even flink uit hun bol konden gaan.
  5. Twee vakantiegangers die tot diep in de nacht carnaval hadden gevierd om, vervolgens, snel op het vliegtuig te stappen naar een vakantiebestemming. We hopen dat ze in het vliegtuig wat minder hard gesnurkt hebben als bij ons op de achterbank.

Comments(0)

Leave a Comment