Ronde van Vlaanderen zit er op

Home / Nieuws / Ronde van Vlaanderen zit er op

Het is weer voorbij. Wekenlang keken we er naar uit maar de Ronde van Vlaanderen zit er op…voor de wielrenners wel te verstaan. De chauffeurs van VHF Taxi rijden de Ronde van Vlaanderen dagelijks.

Het was even wennen dit jaar omdat de start voor het eerst plaats vond in Antwerpen. Brugge werd eens overgeslagen. De chauffeurs van VHF Taxi hebben het geweten. Onze wit-groene taxi’s werden letterlijk overal naar toe gedirigeerd.

Ere aan wie ere toekomt: Philippe Gilbert wist de rit knap binnen te halen. Op 56 kilometer van de meet ging hij er solo vandoor om daarna nooit meer om te kijken. Daar zit ook gelijk het grote verschil met de chauffeurs van VHF Taxi. Die rijden nooit graag alleen en kijken voortdurend om zich heen.

Zij moesten ook wel want dankzij het mooie voorjaarsweer was het erg druk op de wegen. Met name de wielrijders waren in grote getalen aanwezig. De Ronde van Vlaanderen zit er op maar voorlopig zal het nog druk blijven met wielrijders op onze wegen. Wij verwachten dat het aantal eigenlijk wel zal gaan toenemen. Neem geen risico en rij voorzichtig. Is het allemaal wat veel van het goede? Bestel dan een wit-groene taxi van VHF Taxi en laat u comfortabel rondrijden.

Comments(0)

Leave a Comment