Ruime kofferbak van VHF Taxi redt wielrenner

Home / Nieuws / Ruime kofferbak van VHF Taxi redt wielrenner

Omdat de wit-groene taxi’s van VHF Taxi op gas worden aangedreven beschikken onze taxi’s over een ruimere kofferbak dan bij gemiddelde voertuigen. Onze taxi’s leggen dezelfde afstanden af als voertuigen die worden aangedreven door benzine, maar het verbruik van onze wit-groene taxi’s is dus minder. Die ruime kofferbak van VHF Taxi redde zo een wielrenner.

De centrale van VHF Taxi verwerkt dag en nacht verzoeken voor transport. Soms gaat het om ritten die weken van tevoren worden gepland. De meeste ritten worden echter geacht dezelfde dag nog te worden verwerkt. Zo ook afgelopen zaterdag.

Wat leek af te stevenen op het einde van een gewone en rustige middagdienst, werd plotseling een intense afsluiting van de dag voor één van onze telefonistes. Een wielerliefhebber verkende per fiets het parcours van de Ronde van Vlaanderen toen deze een telefoontje kreeg. Zijn aanwezigheid thuis was met spoed gewenst. Een taxirit was de snelste optie maar zijn dure fiets vormde een probleem. Niet voor de wit-groene taxi van VHF Taxi. Binnen enkele minute was deze ter plekke. Terwijl de wielrenner hevig telefoneerde werd zijn fiets eenvoudig in de kofferbak geplaatst. De ruime kofferbak van VHF Taxi redde zo het weekend van een wielrenner.

Comments(0)

Leave a Comment