U vindt de gele taxi van VHF Taxi voortaan ook op de sociale media

Home / Nieuws / U vindt de gele taxi van VHF Taxi voortaan ook op de sociale media

Voortaan kunt u ook uw gele taxi van VHF Taxi bestellen, of de beoordelingen lezen, via onze sociale media sites.

De gele taxi’s van VHF Taxi uit Brasschaat zijn inmiddels al lang en breed de norm voor veilig, betrouwbaar en snel vervoer. Of het nu gaat om groepsreizen of individuele ritten; dankzij de chauffeurs van de gele taxi van VHF Taxi komt u overal op tijd, uitgerust en comfortabel aan.

VHF Taxi heeft recent daarom extra tijd gestoken in het vereenvoudigen van het boekingsproces. Zo kunt u, dankzij onze App, een taxi bestellen met slechts twee klikken. Ook stelt de App u in staat om precies te zien waar de taxi zich bevindt. Zo weet wanneer u de aankomst kunt verwachten.

De laatste ontwikkelingen omtrent de gele taxi van VHF Taxi zijn onze sociale media sites. Voortaan kunt u ons ook vinden op:

Facebook: VHF Taxi Brasschaat

Twitter: VHFTaxi

Instagram: VHFTaxi

Daarnaast bieden wij u ook een blog.

Met deze toevoegingen kunt u de gele taxi service van VHF Taxi nog sneller vinden. Bovendien kunt u direct lezen hoe andere passagiers onze service hebben ervaren.

Volg ons via, of plaats uw berichten op onze sociale media sites. Leg uwzelf voor eeuwig vast in een gele taxi van VHF Taxi zodat de hele wereld weet dat u in België dezelfde kwaliteit, snel en service heeft ervaren als investeerders op Wall Street….maar dan tegen een betaalbare prijs.

Comments(0)

Leave a Comment