Uitbreiding van de milieuzone

Home / Nieuws / Uitbreiding van de milieuzone

De gemeente Antwerpen, en diverse omliggende gemeenten, overwegen de milieuzone verder uit te breiden. Voertuigen met vervuilende motoren mogen zich straks niet langer in deze gebieden begeven. De uitbreiding van de milieuzone is goed nieuws voor VHF Taxi.

Omdat de groene taxi’s van VHF Taxi op een milieuvriendelijke wijze worden aangedreven zijn de beperkingen die de milieuzone oplegt, niet van toepassing op VHF Taxi. De wit-groene taxi’s van VHF Taxi mogen overal komen omdat ze op gas zijn aangedreven. Gas is vriendelijk voor het milieu en de omgeving. Auto’s die worden aangedreven door gas stoten géén fijnstof uit en zijn aanzienlijk stiller dan voertuigen die door diesel worden aangedreven. Het rondrijden in een wit-groene taxi van VHF Taxi die door gas wordt aangedreven is dus beter voor het milieu en comfortabeler voor de passagiers en de omgeving.

De beoogde uitbreiding van de zone zal er toe leiden dat de luchtkwaliteit voor omwonenden zal verbeteren. VHF Taxi verwacht dat het ook de doorstroming van het verkeer positief zal beïnvloeden. Omdat de beperkingen géén invloed hebben op de bewegingsvrijheid van VHF Taxi kunnen onze passagiers er op rekenen dat VHF Taxi ze overal kan ophalen of afzetten.

Comments(0)

Leave a Comment