Vanaf 1 januari 2017 meer mogelijk met VHF Taxi

Home / Nieuws / Vanaf 1 januari 2017 meer mogelijk met VHF Taxi

VHF Taxi was de eerste die de bekende kwaliteit van de gele taxi’s in New York in België introduceerde. Sindsdien zijn de gele taxi’s van VHF Taxi de norm voor de taxi industrie in België. Vanaf januari 2017 zullen we opnieuw normen gaan bepalen.

Vervoer van A naar B is voor velen niet meer dan een noodzakelijk kwaad. Bij VHF Taxi zien we liever dat reizigers het ‘ervaren’. Als het even kan moet die ervaring onbewust gebeuren. Wanneer reizigers onbewust van A naar B hebben weten te reizen, dan hebben ze hun tijd op een zinvollere manier weten te besteden.

Om die onbewuste ervaring te verbeteren investeert VHF Taxi momenteel in een nieuw wagenpark. Uitgangspunt is dat de wagens schoner voor het milieu moeten zijn zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de snelheid of het comfort van het voertuig.

Ook bieden wij straks onze klanten de mogelijkheid om op rekening te rijden of ritten vooraf te betalen. Dat scheelt in de financiële rompslomp of de noodzaak om contact geld bij te hebben.

Wanneer passagiers speciale wensen hebben dan kunnen onze chauffeurs daar op in spelen. Al onze chauffeurs zijn getraind om klanten veilig en snel rond te rijden. Ze realiseren zich ook dat hun taak ook een bepaald verwachtingspatroon qua presentatie met zich meebrengt.

Beleef u taxi ervaring. Boek een taxi bij VHF Taxi en ga van A naar Beter.

Comments(0)

Leave a Comment