VHF Taxi aanwezig bij opening nieuw Tesla Supercharge Station.

Home / Nieuws / VHF Taxi aanwezig bij opening nieuw Tesla Supercharge Station.

Op maandag 16 april is er in Antwerpen een 2e site geopend van een snellaadlocatie voor de elektrisch aangedreven Tesla’s. Deze snellaadlocatie bevindt zich bij het Novotel-hotel aan de Luithagen, tussen de Noorderlaan en Ekeren. Zoals we van Tesla gewend zijn is de feestelijke opening tot in de puntjes verzorgd en werd bijgewoond door Antwerps havenschepen Marc van Peel, burgemeester Bart de Wever en verschillende Tesla gebruikers. Ook wij waren met VHF Taxi goed vertegenwoordigd. Bijkomende verrassing was de verschijning van een geïmporteerde Tesla Model 3, waar wij ook zeker van onder de indruk zijn.

Op dit moment zijn er reeds negen van deze snellaadlocaties in België, waarvan twee in Antwerpen. Momenteel zijn er nog zeven snellaadstations gepland in België. Tesla is dus heel goed bezig op het gebied van mobiliteit, om zodoende hun klanten zo efficiënt en prettig mogelijk te laten reizen.

Wij zijn trots op ons wagenpark, dat bestaat uit onder andere drie Tesla’s (2 Tesla model S en 1 Tesla model X). Het feit dat de auto’s geheel elektrisch aangedreven worden en daardoor zonder de vervuilende uitstoot van een “normale” (brandstof) aangedreven auto. Dit zorgt voor een “Sustainable Transportion” methode en draagt dus zeker bij aan een schoner milieu, iets wat voor ons heel belangrijk is. De gehele visie en filosofie van Tesla spreekt ons dat ook ontzettend aan en buiten het feit dat Tesla zicht richt op duurzaamheid, zijn wij ook zeer te spreken over het Design en het voortreffelijke rijcomfort van onze Tesla’s.

Bent u nu ook zo benieuwd naar onze Tesla’s en wilt u graag eens weten hoe deze mooie techniek in de praktijk gebracht wordt? Laat u dan eens vervoeren in één van onze Tesla’s. We brengen u heel graag naar uw gezellige avondje uit, uw zakelijke afspraak of andere bestemmingen.

Comments(0)

Leave a Comment