VHF Taxi brengt het hele jaar door kleur

Home / Nieuws / VHF Taxi brengt het hele jaar door kleur

Wie had gedacht dat na carnaval de kleur uit het leven verdwijnt, komt bedrogen uit. De groene taxi’s van VHF Taxi brengen het hele jaar door kleur.

Carnaval 2017 was wederom een kakofonie aan kleuren en geluiden. Het is inherent aan het carnaval omdat het voor veel gelovigen het laatste moment is dat ze los mogen gaan, voordat ze zich 40 dagen lang zullen onthouden en vasten.

Desondanks komt het leven niet tot stilstand. Integendeel. De groene taxi’s van VHF Taxi blijven een onderdeel van het dagelijks leven. Gaat u op reis, of heeft u een afspraak elders? De groene taxi’s van VHF Taxi staan altijd voor u klaar. Onze chauffeurs zijn bloedserieus wanneer het aankomt op het comfortabel en veilig rondrijden van onze klanten.

Dankzij onze opvallende groene taxi’s springen onze voertuigen er uit. Bovendien onderstrepen wij zo onze milieu-vriendelijke bedrijfsvoering. Al onze groene taxi’s worden aangedreven door samengeperst gas. Dat is schoner voor het milieu en beter voor de omgeving. De passagier heeft daarbij het voordeel dat het extra bagage kan meenemen. Een auto die rijdt op gas heeft minder brandstof nodig om dezelfde afstand te kunnen afleggen.

Gaat u regelmatig op pad? Bestel dan een groene taxi van VHF Taxi. De groene taxi’s van VHF Taxi brengt het hele jaar door kleur in het leven.

Comments(0)

Leave a Comment