VHF Taxi doet dagelijks de Ronde van Vlaanderen

Home / Nieuws / VHF Taxi doet dagelijks de Ronde van Vlaanderen

Op 2 april vormt Antwerpen de startplaats voor de 100e Ronde van Vlaanderen. Miljoenen wielerfans van over de hele wereld zullen deze wielerkoers aandachtig aanschouwen terwijl ze genieten van al het moois dat Vlaanderen biedt. Voor onze chauffeurs is het bekende koek: VHF Taxi doet dagelijks de Ronde van Vlaanderen.

De jubileumeditie van de Ronde van Vlaanderen start aan Het Steen in Antwerpen. Van daar rijden de renners naar Sint-Niklaas, Oudenaarde, Aalst, Herzele, Zottegem, Maarkedal, de befaamde muur van Geraardsbergen, Etikhove, Kwaremond en eindbestemming Oudenaarde.

Tegen de tijd dat ze daar aankomen hebben ze bijna 290 kilometer afgelegd.

De chauffeurs van VHF Taxi doen dagelijks een veelvoud van dat aantal kilometers. Onze wit-groene taxi’s zijn ook regelmatig te zien op bijvoorbeeld de Paddestraat, de Oude Kwaremont, Eikenberg of de Muur van Geraardsbergen. Zij weten dus hoe mooi Vlaanderen kan zijn.

Omdat al onze taxi’s zijn voorzien van een modern GPS systeem kunnen zij de verschillende locaties vanaf elke plek snel weten te vinden. De wit-groene taxi’s van VHF Taxi zullen de komende weken daarom veelvuldig te zien zijn op deze locaties. Veel wielerfans zullen vooraf een kijkje willen nemen terwijl ook de kans groot is dat deelnemers aan de Ronde van Vlaanderen het parcours comfortabel en rustig willen verkennen.

Comments(0)

Leave a Comment