VHF taxi gaat groen

Home / Nieuws / VHF taxi gaat groen

Vanaf 1 januari 2017 worden de vertrouwde gele taxi’s van VHF Taxi ‘groen’. De kwaliteit en service blijft hetzelfde maar de gele taxi’s worden ook beter voor het milieu.

VHF Taxi heeft de eerste modellen besteld die straks gaan rijden op gas. Met deze stap wil VHF Taxi er voor zorgen dat haar gele taxi’s ook milieuvriendelijk zijn. De komende 3 jaar zal het hele wagenpark van VHF Taxi worden verduurzaamd.

De kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid van de taxi van VHF Taxi blijft echter onveranderd. Ongeacht of u straks in een bekend geel model, of in een nieuwere versie van VHF Taxi wordt vervoerd; u kunt er op vertrouwen dat u comfortabel en tijdig op uw bestemming zult arriveren.

Dankzij de verduurzaming van het wagenpark van VHF Taxi heeft u straks extra gemoedsrust omdat u weet dat uw keuze géén nadelige gevolgen zal hebben voor het milieu.

Het is de bedoeling dat alle taxi’s van VHF Taxi de komende drie jaar worden vervangen door een duurzame variant. Om duidelijk te maken welke voertuigen duurzaam zijn voor het milieu, zullen de nieuwe taxi’s met groen worden gelabeld. Op termijn zal de gele taxi van VHF Taxi dus door het leven gaan als de groene taxi van VHF Taxi.

U slaat straks dus meerdere vliegen in één klap; u blijft de betrouwbare en degelijke service ontvangen waar de taxi van VHF Taxi voor staat terwijl u wordt vervoerd in een groen voertuig dat symbool staat voor een duurzaam en milieuvriendelijk transportbeleid.

Comments(0)

Leave a Comment