VHF Taxi steunt Stoffel Vandoorne

Home / Nieuws / VHF Taxi steunt Stoffel Vandoorne

Formule 1 coureur Stoffel Vandoorne had gisteren niet echt de seizoensopening die velen voor ogen hadden gehad. Door zijn auto over de meet te brengen heeft Stoffel echter datgene gedaan wat het belangrijkste is voor het team. Daarom zijn wij duidelijk: VHF Taxi steunt Stoffel Vandoorne.

Natuurlijk draait het in de formule 1 om wie er het snelst z’n rondjes draait. Kennis over de auto speelt echter eveneens mee. De Mclaren van Vandoorne is momenteel niet de snelste maar we staan pas aan het begin van het seizoen. Dat Mclaren later dit jaar een rol van belang kan spelen is mogelijk wanneer men kijkt hoe Vandoorne’s teammaat, Fernando Alonso, het er tijdens de Australische Grand Prix vanaf bracht. Die lag lange tijd tiende. Dat het niet is gelukt om punten binnen te halen is teleurstellend, maar de monteurs van Mclaren zullen Vandoorne dankbaar zijn voor de geleverde telemetrie.

De komende 2 weken kunnen de monteurs die kennis aangrijpen om de auto verder te verbeteren. Op 9 april staat de Grand Prix van China op het programma. Ook daar verwachten wij niet dat Stoffel vele potten zal breken. Desondanks steunt VHF Taxi Stoffel Vandoorne want het is belangrijker heelhuids aan te komen dan de eerste te zijn!

Comments(0)

Leave a Comment