Wie een feestje wil bouwen kan zeker op VHF Taxi vertrouwen

Home / Nieuws / Wie een feestje wil bouwen kan zeker op VHF Taxi vertrouwen

Omdat de komende dagen alles zal worden gevergd van de chauffeurs en auto’s van VHF Taxi hebben we ons wagenpark aan een extra inspectie onderworpen. Wij zijn er klaar voor. Wie een feestje wil bouwen kan zeker op VHF Taxi vertrouwen.

De voertuigen en chauffeurs van VHF Taxi worden dagelijks, wekelijks en maandelijks gecontroleerd. Soms gaat het om een kleine controle waarbij de hygiëne en properheid centraal staat en af en toe kijken we eens extra onder de motorkap.

Omdat de meeste wit-groene taxi’s van VHF Taxi bijna hagelnieuw zijn is een intensieve technische inspectie op dit moment nog overbodig. Maar VHF Taxi neemt geen risico, en zeker niet in de aanloop van de komende carnavalsdagen.

Voordat het feestgedruis losbarst hebben we daarom alles en iedereen aan een extra inspectie onderworpen. De auto’s zijn er klaar voor en al onze chauffeurs zijn eerlijk en netjes ingepland. Daar waar nodig, hebben ze extra vrijaf gekregen zodat ze komend weekend weer helemaal fris zijn. Van hen zal de komende dagen veel worden ge-eist. Toch staan wij er op dat ze zich niet overwerken door extra of lange uren te maken. Dat komt de veiligheid van de passagiers van VHF Taxi niet ten goede.

Wie een feestje wil bouwen kan zeker op VHF Taxi vertrouwen

Comments(0)

Leave a Comment