Wordt het dit jaar een witte kerst?

Home / Nieuws / Wordt het dit jaar een witte kerst?

De afgelopen dagen stonden in het teken van de sneeuw. Prachtig om te zien al die schitterende witte landschappen, woonwijken en straten!
Het had helaas ook een minder leuke kant… gladheid, lange files en onveilige verkeersomstandigheden. Voor deze winterse omstandigheden zijn we hier nu éénmaal niet helemaal goed voorbereid. Eigenlijk moeten we een grondige wintercheck laten uitvoeren op onze auto’s en hebben we winterbanden nodig. Dan zijn we ook nog lang bezig met het schoonkrabben van de ruiten en zullen de auto geheel sneeuwvrij moeten maken, iets dat ook lang niet door iedereen gedaan wordt.

Ook met de komende feestdagen bestaat dus de kans dat er weer een dikke laag sneeuw gaat vallen, om nog maar niet te spreken van de temperaturen die tot onder het nulpunt zullen dalen. Kou, slechte verkeersomstandigheden en gladheid zullen dus serieuze bedreigingen zijn met de kerstdagen en oud-en-nieuw. Dit zijn nu juist de dagen dat familie en vrienden centraal staan en wat is er belangrijker dan een veilige aankomst van opa & oma, kinderen en kleinkinderen en die lieve vrienden!

Dan is het goed om te weten dat VHF Taxi wel alle voorzorgsmaatregelen neemt. Onze wit-groene taxi’s ondergaan ieder jaar grondige winterchecks en hebben de juiste winterbanden. Ook onze chauffeurs zijn goed voorbereid op het winterse weer en wat ook wel heel erg aangenaam is… u stapt in een auto die lekker warm en helemaal sneeuw- en ijsvrij gemaakt is.

Kies dus voor een veilige aankomst van uw familie, vrienden en uiteraard van uzelf en boek nu alvast een taxi: op onze website, met onze speciale VHF taxi-app of telefonisch!
Dan hoeft u als bonus ook die lekkere kerstborrel of dat mooie glas champagne niet te laten staan 🙂

 

Comments(0)

Leave a Comment