De VHF Prepaid Taxicard is ongelooflijk populair

Home / Nieuws / De VHF Prepaid Taxicard is ongelooflijk populair

We konden bij de introductie van onze VHF Prepaid Taxicard niet inschatten dat het zo’n populair betaalmiddel zou worden. Heel veel van onze (vaste) klanten hebben dan ook gekozen om de Taxicard te nemen en te zorgen dat er altijd voldoende saldo op staat. Op deze manier weten ze dat waar ze ook zij altijd gebruik kunnen maken van onze diensten ook al hebben ze op dat moment geen geld op zak.

We gaan op stap in ‘t Stad en dan is het vaak niet handig om veel contant geld bij te hebben. De avond of nacht brengt ons regelmatig naar onverwachte en gezellige plaatsen, maar uiteindelijk moeten we toch weer terug naar huis. Dan wordt er vaak voor de taxi gekozen. De VHF Prepaid Taxicard is dan het ideale betaalmiddel!

Ook onze senioren maken regelmatig gebruik van de VHF Prepaid Taxicard. “Je hoeft er niet meer aan te denken om altijd voldoende geld bij te hebben of te gaan pinnen in een buurt die voor ons niet altijd heel prettig is. Met de Taxicard kun je altijd veilig thuis komen en dat geeft ons een heel gerust gevoel.” Dit is een verhaal van een van onze vaste trouwe klanten.

Daarnaast is de VHF Prepaid Taxicard hét ideale cadeau om te geven (of te ontvangen). Je studerende en uitgaande kinderen, ouders en vrienden zullen gegarandeerd blij worden van zo’n praktisch cadeau, dat hen in staat stelt om altijd en overal gebruik te kunnen maken van onze diensten.

En bij het bijladen van iedere € 50,00 ontvang je ook nog eens 10% korting!

Wil je ook graag gebruik gaan maken van onze handige Taxicard. Vraag dan een Card aan via onze website: https://vhftaxi.be/taxi-card/

Comments(0)

Leave a Comment