Een taxirit naar Zwitserland, driven by nature!

Home / Nieuws / Een taxirit naar Zwitserland, driven by nature!

Wij genieten van elke taxirit. Geen enkele taxirit is hetzelfde en het is iedere keer weer leuk om trouwe en nieuwe relaties naar de plaats van bestemming te mogen brengen.

Toch zijn er taxiritten die nog nét iets specialer zijn dan andere ritten. Zo mochten we een de afgelopen maand een klant naar het prachtige Zwitserland vervoeren. De natuur is daar nog zo mooi, schoon en ongerept en dat willen we graag zo houden.

Dat is één van de redenen waarom we voor de Tesla hebben gekozen om deze heerlijke rit te maken. Het is een behoorlijke rit en dan is het rijcomfort van onze Tesla echt uitmuntend.

Maar wat minstens zo belangrijk is, is de milieuvriendelijkheid van de Tesla. De CO2 emissie of uitstoot is nihil (0) en dat niet alleen… De Tesla is 100% elektrisch en “driven by nature”, zoals we dat zo mooi zeggen. Zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. En dat was voor ons zo’n belangrijke reden om voor de Tesla’s te kiezen. Het past helemaal bij onze filosofie om milieu- en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

En wat hebben we genoten van deze rit! Dwars door de prachtige brengen, langs de mooie meren, de gezellige en pittoreske dorpjes. De vriendelijke en gastvrije mensen die we onderweg zijn tegengekomen. Wat blijkt de Tesla dan een heerlijke en comfortabele reispartner. We hebben ze Tesla’s nog niet zo lang, maar kunnen nu al zeggen dat we er eigenlijk niet meer zonder kunnen.

Naar welke mooie bestemming we u binnenkort in één van onze Tesla’s brengen?

Comments(0)

Leave a Comment