Een vliegvakantie tijdens de kerstdagen, reserveer alvast uw taxi!

Home / Nieuws / Een vliegvakantie tijdens de kerstdagen, reserveer alvast uw taxi!

We hebben een heerlijke zomer achter de rug. Dat is een reden geweest voor meer mensen om tijdens de vakantie in eigen land te blijven, een zogenaamde “staycation”. Er is immers genoeg te beleven (en zeker met lekker weer) in ons eigen gezellige en mooie landje.

Hierdoor hebben wel veel meer mensen inmiddels besloten om in het najaar en tijdens de kerstdagen in het buitenland door te brengen. Buiten de wintersportgebieden blijven ook “warmere” landen Spanje en Portugal zeker populair, maar ook exotische bestemmingen als Florida, de Cariben, Zuid-Afrika en Thailand.

Doordat de vraag naar vliegreizen in december hoger zal liggen dan de afgelopen jaren, zullen de luchthavens het zeker drukker krijgen in deze maand dan normaal. Dit betekent ook langere files en vollere parkings tijdens deze dagen.

Wilt u lekker ontspannen op vliegvakantie gaan, kies er dan voor om alvast een Taxi te reserveren bij VHF Taxi. Je wordt thuis opgehaald en afgezet bij de ingang van de luchthaven. Geen stress van lange wachtrijen en overvolle parkeerplaatsen, dat is toch heerlijk relaxt begin van de vakantie?!

U kunt u taxi reserveren op onze website, via onze speciale taxi app, of telefonisch (03 646 53 42)

Comments(0)

Leave a Comment