Gaat u ook naar de Wintermarkt in “ons” Brasschaat?

Home / Nieuws / Gaat u ook naar de Wintermarkt in “ons” Brasschaat?

Na een zeer succesvolle eerste editie van de kerstmarkt in 2017 heeft het evenement heeft voor 2018 een nieuwe naam gekregen: Kerst op den Driehoek.
Kerst op den Driehoek wordt gehouden op 14, 15 en 16 december en het belooft nog mooier en spectaculairder te worden, waar voor een ieder voldoende te beleven valt!

Dit jaar staat er weer een prachtig authentieke spiegeltent, waar allerlei activiteiten plaatsvinden (nog groter dan het afgelopen jaar!)
Er zijn verschillende muzikanten, een DJ en ook voor kinderen is er voldoende te beleven, niet muzikaal op gebied, maar ook in de vorm van o.a. kindergrime en een poppentheater.

Overal zijn heerlijke drankjes en hapjes te verkrijgen; pannenkoeken, grill, soep, warme wijnen en verschillende andere borrels (jenevers, bubbels).
Drie Brasschaatse brouwers laten u kennis maken met hun beste Brasschaatse bieren. Bij deze bijzondere bieren worden ook diverse culinaire hapjes aangeboden.

Dit jaar is er ook een heuse zandkunstenaar, Immanuel Boie in de St. Jozef kerk. En uiteraard is er een prachtige kerststallententoonstelling.

Dit mooie evenement mag u dus zeker niet missen! En de chauffeurs van VHF Taxi staan het hele weekend klaar om u weer veilig thuis te brengen.

Comments(0)

Leave a Comment