Speciaal voor senioren

VHF Taxi biedt dan dé oplossing met onze Taxi Service; wij brengen u waar en wanneer u maar wilt en begeleiden u tot aan de deur. Ook hebben wij een Boodschappen Service een Bezorg Service en bezorgen eten. Wij kunnen het u dus gemakkelijk maken op alle fronten en u kunt nog steeds volop genieten van de het mooie dingen van het leven.

Altijd de rit die je wilt:

Luchthavenvervoer
Limo service
Boodschappenservice

Senioren Taxi service

U staat als senior nog volop “in het leven”, bezoekt graag mooie plaatsen, lekkere restaurantjes en gezellige steden. Toch kan het voor u een opgave zijn om al die leuke dingen te blijven doen, simpelweg omdat u iets slechter ter been bent, of last heeft van andere lichamelijke ongemakken die helaas samen kunnen gaan met het ouder worden. VHF Taxi biedt dan dé oplossing met onze Taxi Service; wij brengen u waar en wanneer u maar wilt en begeleiden u tot aan de deur. Ook hebben wij een Boodschappen Service een Bezorg Service en bezorgen eten. Wij kunnen het u dus gemakkelijk maken op alle fronten en u kunt nog steeds volop genieten van de het mooie dingen van het leven.

Boodschappen Service

U bent wellicht iets minder mobiel dan vroeger, boodschappen doen is dan veelal niet de leukste bezigheid. Door de drukte, de zware artikelen en de wachtrijen aan de kassa kan boodschappen doen een onplezierige aangelegenheid zijn. Boodschappen kunnen tegenwoordig oom vaak gebracht worden, maar vertrouwt u de personen die aan de deur komen? Dan is het goed om te weten dat VHF Taxi u compleet van dienst kunt zijn met onze Boodschappen Service; gemakkelijk, betrouwbaar en altijd bezorgd waar en wanneer u maar wilt!

Bezorg Service

We hebben er allemaal mee te maken, het versturen van pakketjes. Toen we jong waren dachten we er vaak niet over na; we verpakten het stevig, gingen naar het postkantoor en lieten het bij de geadresseerde bezorgen. Als we ouder zijn gaat dat allemaal minder gemakkelijk; dozen die goed verpakt moeten worden, eropuit om die zware dozen op het bezorgpunt af te geven. Dan is het goed om te weten dat VHF Taxi ook deze zorg uit uw handen kan nemen. Alle dozen hoeven niet zo intensief verpakt te worden, omdat u de garantie heeft dat wij overal voorzichtig mee om gaan. En u hoeft die zware dozen zelf niet meer te sjouwen, wij halen bij u op en bezorgen het waar en wanneer u maar wilt.

Eten bezorgen

Lekker eten, wie houd er niet van? Toch hebben we niet altijd zin om zelf te koken, uit eten bij een lekker restaurantje kan dan een oplossing bieden, echter hebben we ook niet altijd zin om de deur uit te gaan. De Eten Bezorgdienst van VHF Taxi kan dan uitkomst bieden. U bestelt die heerlijke maaltijd waar en wanneer u maar wilt en wij halen het op en bezorgen het bij u aan de deur. En we combineren onze bezorging niet met tien anderen, dus u bent altijd gegarandeerd van een maaltijd die op tijd is en lekker warm!

Taxi
service

Laat ons weten waar je bent en waar je naar wilt

Bezorgen

Wil je dat wij wat voor je ophalen of wegbrengen? Een pakketje? Voor particulier en zakelijk.

Eten
bezorgen

Eet smakelijk, we komen je eten bezorgen

Adverteren

1,8 personen per rit
12,5 minuten duur rit
900 passagiers / maand / taxi
10.000 km rijdt een taxi per maand

Innovatief

  • Efficiënte mobiele app 
  • Mobiel betalen 
  • Free Wi-Fi 
  • Tablets in elke taxi

Altijd en overal vervoer bestellen

De beste manier om je

bestemming te bereiken

Waarom VHF Taxi Brasschaat?

De beste manier om je

bestemming te bereiken