VHF Taxi zorgt voor onze senioren

Home / Nieuws / VHF Taxi zorgt voor onze senioren

Wanneer je jong bent sta je vaak niet zo stil bij “mobiel ” zijn. Je pakt gemakkelijk de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Gezellig naar ‘t stad, de cinema, een restaurantje of een leuk festival. Wanneer je ouder bent kan die mobiliteit nog voor problemen zorgen. Ouderen zijn dikwijls wat slechter ter been, kunnen minder vaak grote afstanden lopen en ook zomaar de auto pakken om in het drukke verkeer van ‘t stad te begeven vormt soms ook een obstakel.

De taxi kan dan zeker een uitkomst bieden. VHF Taxi richt zich (en zeker doordeweeks) op het vervoeren van onze senioren. We halen ze thuis op en brengen ze naar de plaatsen waar ze maar wensen; gezellig naar vrienden, koffie of een lekker pintje drinken in het dorp of in ‘t stad. Zo blijven ze onder de mensen en dat is vaak de beste remedie tegen eenzaamheid.

Nu zijn helaas niet alle ouderen in de mogelijkheid om vaak te taxi te nemen in verband met de kosten die het met zich meebrengt. Dat is ook een van de redenen dat onze VHF prepaid taxicard zo populair is. Het is het ideale cadeau voor de senioren in jouw leven. Het bedrag wat je maar wenst wordt op de kaart gezet en jouw ouders, ooms, tantes, oma’s en opa’s kunnen er gebruik van maken wanneer ze maar willen.

VHF Taxi richt zich niet alleen om het vervoer van onze senioren. We hebben ook een boodschappen service en we bezorgen eten van het favoriete restaurant of eetgelegenheid. En ook dat is uiteraard te betalen met onze VHF prepaid taxicard.

VHF Taxi zorgt heel graag voor onze senioren, jij toch ook?!

Comments(0)

Leave a Comment