Weekend van de klant

Home / Nieuws / Weekend van de klant

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober is het zover… Het weekend van de klant. Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) hebben de handen ineengeslagen en zorgen voor een onvergetelijk event in het grootste deel van België. Een heel weekend van shopfun! Handelaars, steden en gemeenten werken samen om iedereen zo’n leuk mogelijk shopweekend te bezorgen met leuke acties, diverse straat- en winkelanimatie, modeshows en wedstrijden. In Antwerpen doen er inmiddels 82 winkels mee aan dit leuke evenement en wordt het tevens gecombineerd met het “Antwerp Fashion Weekend”. Ook in onze vestigingsplaats Brasschaat zijn er zeker 9 winkels die leuke acties gepland hebben.

VHF Taxi willen er graag aan meewerken om deze dagen helemaal tot een geslaagd happening te maken! Want wat is er fijner om met de volle shoppingbags neer te ploffen in één van onze luxe taxi’s en voor uw huisdeur af gezet te worden. Of omdat u tijdens deze dagen lekker wilt genieten van een heerlijke wijn of bier, dan is het toch fijn om veilig en comfortabel thuis gebracht te worden.

Plan nu alvast uw taxirit voor dit fantastische weekend! Dat kan per telefoon (03 646 53 42), per mail (info@vhftaxi.be) of met onze speciale taxi app.

En wilt u meer weten over het Weekend van de Klant en welke winkels er aan de acties meedoen? Ga dan naar de website: http://www.weekendvandeklant.be

Comments(0)

Leave a Comment